Vragen? Bel of WhatsApp: 0620538305

Voordelige stofzuigerzakken en accessoires voor uw stofzuiger!

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
Untitled DocumentRuime sortering stofzuigerzakken, zuigmonden en accessoires


Voor alle gangbare merken en modellen stofzuigers hebben wij stofzuigerzakken direct uit voorraad leverbaar. Maar ook voor vervangende zuigmonden bent u bij ons op het juiste adres; kombi-zuigmonden, parketborstels, plumeau borstels, kierenzuigers, turboborstels en andere vervangbare onderdelen zoals slangen, buizen en koppelstukken.


Stofzuigerzakken

Naast de voordelige prijs bieden wij u ook kwaliteit; microfleece stofzuigerzakken zijn sterker en zorgen voor behoud van zuigkracht. Made in Germany!

Stofzuigerzakken

Zuigmonden

Voor de meeste gangbare stofzuigers kunnen wij diverse zuigmonden leveren, zowel in voordelige universele modellen als ook in kwaliteitsmodellen.

Zuigmonden

Onderdelen

Naast stofzuigerzakken en zuigmonden zijn meer onderdelen van uw stofzuiger vervangbaar zoals (telescoop)buizen, slangen, pistoolgrepen en koppelstukken.

Onderdelen

Uit eigen voorraad

Alle artikelen in onze webshop leveren wij uit eigen voorraad en bij elk artikel kunt u zien of dit wel of niet op voorraad is. Dat geeft een betrouwbare voorraadstatus en snelle uitlevering van uw bestelling (wij maken dus geen gebruik dropshipping!).

Verzenden

Voor bestellingen tot €15,- vragen wij een bijdrage van €1,99 in de verzendkosten. Vanaf €15,- wordt uw bestelling gratis verstuurd.

Op werkdagen vóór 17:00 uur besteld en betaald, dezelfde dag verstuurd! Bezorging gebeurt door PostNL en uw zending is volgbaar met Track&Trace zodat u een indicatie heeft wanneer u de zending ongeveer kunt verwachten.

Vragen?

Als u nog vragen over een artikel heeft, twijfelt of er niet uitkomt; aarzel dan niet en bel of mail ons, of stel uw vraag via WhatApp!